Turul Caracteristicilor

O selectie de caracteristitici pe care le veti IUBI


Solutii Cloud POS

Cloud POS ajuta proprietarii de restaurante sa aiba un punct de vanzare POS in doar cateva minute si sa integreze propriul site web de unde sa se poata face comenzi online fara efort.

Instrumente de vanzare

Punctul de Vanzare (POS)

POS-ul nostru este un sistem hibrid care funtioneaza online, precum si offline. Backup-urile vanzarilor si actualizarile sunt efectuate automat, nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta asta.

Inregistreaza-te GRATUIT

managed team inbox
Modul de livrare la domiciliu

Identificator client

Este inclus, de asemenea, un puternic modul de livrare la domiciuliu, care integreaza tehnologia Identificator client pentru linii telefonice nelimitate. Ca o solutie Cloud, Identificator client nu necesita un echipament extern sau orice instalare! Totul este gata pregatit.

Inregistreaza-te GRATUIT

Instrumente de marketing

SMS de confirmare si marketing

Pentru a imbunatati experienta clientului, oferim gratis SMS-uri pentru confirmarea comenzi. Mai mult, puteti trimite SMS-uri personalizate in functie de actiunile speficie clientilor.

Inregistreaza-te GRATUIT

Analize

Rapoarte si Analize

Tablou nostru de statistici va ofera o perspectiva instanta asupra afacerii dvs. Puteti monitoriza in timp real date despre vanzari. Asemenea, puteti exporta numeroase rapoarte detaliate pentru contabilitate.
Sunt incluse rapoarte de stoc, inventar actual, rapoarte de vanzare, productie si multe altele. Pentru modul de livrare la domiciliu este un raport usor de inteles pentru actiunile livratorului.

Inregistreaza-te GRATUIT